Over ons

Specialisten in aardwarmtesystemen en het maken van grondboringen


 

Missie

Van 't Hof Grondboringen BV verzorgt grondboringen en legt aardwarmtesystemen aan. Dit doen wij voor installateurs, aannemers en particulieren in Nederland. Bij onze werkzaamheden staan de wensen en behoeftes van de klant centraal. Wij denken vanuit de klant en streven naar een langdurige samenwerking, waarbij kennis, kwaliteit en vertrouwen centraal staan. Wij zijn een dienstverlenende partner die op basis van eerlijk en open communiceren, meedenkt met de opdrachtgevers.

Visie

Onze klanten willen ontzorgt worden door een betrouwbare specialist die kennis van zaken heeft en meedenkt. De markt op het gebied van installatietechniek is aan het veranderen; Begin 2018 heeft de overheid bekendgemaakt dat de gaskraan in Groningen dicht zal worden gedraaid. Dit houdt in dat er in toenemende mate gevraagd zal worden naar alternatieve, niet-fossiele klimaatbeheersing in gebouwen en woningen. Bij deze ontwikkelingen wil Van 't Hof Grondboringen BV een betrouwbare partner zijn in de branche van de installatietechniek, een partner die op een proactieve wijze opdrachtgevers ontzorgt. Van 't Hof Grondboringen BV heeft als doel om voor diverse opdrachtgevers voor langere termijn een goed samenwerkingsverband aan te gaan.Kernwaarden van de Van 't Hof Grondboringen BV

Klant-, mens- en procesgericht:
We luisteren naar de wensen van de klant en haar gebruikers en spelen daar op in. Duidelijke verwachtingen scheppen en deze waar mogelijk overtreffen- op deze manier willen wij onze klanten verrassen door net dat beetje extra service te bieden, met als doel een hechte en langdurige relatie.

Kwaliteit:
Handhaven van onze hoge kwaliteitsnorm en de norm meetbaar maken.

Innovatie:
Van 't Hof Grondboringen houdt de ontwikkelingen in de markt goed in de gaten en speelt hier voortdurend op in.

Betrouwbaar:
Wij doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Komen onze beloftes na. Onze beloftes zijn reëel en financieel verantwoord, waardoor onze opdrachtgevers niet voor ongewenste verrassingen komen te staan.

Duurzaamheid:
Wij werken met respect voor het milieu en leveren een product af wat bijdraagt aan een duurzaam milieu.

Werknemer centraal:
Onze werknemers zijn ons grootste kapitaal. Zij bepalen de kwaliteit van ons product. Wij gaan voor langdurige relaties met onze werknemers.

Transparantie:
Wij zijn open en eerlijk in onze communicatie. Onze processen zijn helder en inzichtelijk.

Kennis:
Wij beschikken over jarenlange kennis op het gebied van grondboringen en zorgen ervoor dat de kennis up-to-date- blijft door het personeel opleidingen te laten volgen. De competenties en vaardigheden waar het personeel aan moet voldoen, wordt door ons bewaakt en tijdig op bij gestuurd.

Meer weten?
Neem contact op